Er du handicappet, og har du brug for privat hjemmehjælp?

Handicap behøver ikke at betyde forringet livskvalitet trods begrænsninger
Når man er ramt eller rammes af en funktionsnedsættelse eller et handicap, er det af stor værdi at bevare handlefrihed og selvbestemmelse.

Vi ligger vægt på at den støtte og hjælp vi yder, så vidt muligt skal hjælpe dig til at klare dig selv og være med til at styrke din livskvalitet. Det er derfor vigtigt for os, at du oplever sammenhæng og kvalitet i den indsats, du modtager fra HjemmeHjælpen A/S, uagtet hvad dine drømme for livet og fremtiden er og uafhængigt af din alder og livsituation.

Vi forsøger at være den usynlige hjælp, som gør at din hverdag og din familie kan fungere. Måske du skal på arbejde eller i skole eller gerne vil modtage hjælp, når dine børn ikke er hjemme. For at du kan få din dagligdag til at fungere, er det nødvendigt, at du ved hvornår din hjælp kommer og at hjælpen er stabil.

Hjemmehjælp handler om en professionel tilgang, og at alt det praktiske fungerer, men det handler også om mennesker og kemi mellem mennesker. Det er selvfølgelig vigtigt, at du føler dig tryg ved og har tillid til den hjælper, der kommer i dit hjem. Vi er derfor meget grundige med at vælge den rette hjælper som passer til lige netop dig. Vi følger op på om du er tilfreds med din hjælper, - og har vi valgt en hjælper, du ikke går i spænd med, finder vi en ny til dig.

At blive tilfreds med sin hjemmehjælp handler i høj grad om høj faglighed, respekt, god kemi og faste aftaler.

Vil du gerne have en hjemmehjælp, hvor din hjælper kommer på den aftalte tid, og som respekterer privatlivets fred, er HjemmeHjælpen A/S et godt valg. Vi kan tilbyde hjemmehjælp i København og på Frederiksberg, uanset om du er visiteret efter §83, §83a, §84 eller §95.

Det vil stadig være kommunens visitator, der vurderer og træffer afgørelse om bevilling af hjælp i forhold til dine behov.

Det kan eksempelvis være;

 • Personlig pleje og/eller praktisk hjælp i hjemmet.
 • Ledsagelse af dig, hvis du skal noget. For eksempel på arbejde, til sport eller andre fritidsaktiviteter.
 • Yde dig hjælp og støtte når det ikke er muligt for dine pårørende.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 13 25. Du er også velkommen til at sende en mail, eller skrive til os via vores kontaktformular.

Hjemmebesøg

Overvejer du eller har du allerede valgt HjemmeHjælpen A/S kommer vi gerne ud og besøger dig.
Ved besøget vil du møde din kontaktperson, og hvis du er visiteret til rehabiliteringsforløb, kommer vores ergoterapeut med. Målet med besøget er at afklare dine forventninger samt dit mål med hjælpen og selvfølgelig hører nærmere om dine ønsker til hvordan og hvornår du ønsker hjælpen.
Vi er klar over, at det er dig, der bedst ved hvilke udfordringer og styrker du har og ikke mindst ved, hvilket indhold din hverdag skal have.  Derfor lægger vi stor vægt på god dialog og et tæt samarbejde i forbindelse med planlægningen af din hjælp.

Er du allerede visiteret til hjemmehjælp og ønsker HjemmeHjælpen A/S?
Hvis du allerede er visiteret til hjemmehjælp i dag, skal du ringe til kommunens visitation og fortælle din visitator, at du gerne vil skifte til os. Herefter tager visitator kontakt til os, og vi kontakter dig og aftaler dag og tid for hjemmebesøg, såfremt du ønsker dette.

Er du ikke visiteret til hjemmehjælp, har behov for dette og har valgt HjemmeHjælpen A/S?
Hvis du ikke er visiteret til hjemmehjælp, skal du visiteres først. Du skal derfor kontakte din kommune, så du kan få besøg af en visitator. Visitatoren vurderer, hvor meget hjælp, du har brug for og til hvilke opgaver. Herefter skal du blot gøre visitator opmærksom på at du ønsker os, og derved HjemmeHjælpen A/S som leverandør. Når vi har modtaget besked fra din visitator vil du blive kontaktet af os med henblik på aftale om dag og tid for hjemmebesøg, såfremt du ønsker dette.

HjemmeHjælpen A/S – Et stærkt valg

 • Dine egne faste med høj, faglig kompetence.
 • Hjælpere der kommer på faste aftalte dage og tidspunkter.
 • Din egen faste kontaktperson, der kender dig og dine behov.
 • Værdighed, omsorg og respekt for dig og dit hjem.
 • Tæt samarbejde med visitation, sygepleje, sundhedscenter, aktivitetscenter og andre fagpersoner.
 • Du kan kontakte os døgnet rundt - også via nødopkald.
 • Mulighed for tilkøb af ekstra ydelser til praktisk hjælp og personlig pleje - dette kan du læse mere om her.
 • Dejlige og inspirerende sociale arrangementer uden for hjemmet.