Lider du eller en af dine pårørende af leddegigt?

Leddegigt er kendetegnet ved, at flere af kroppens led bliver angrebet af en betændelseslignende tilstand. Det kan føre til, at ledbrusken ødelægges. Det kan også ødelægge den underliggende knogle og omgivende ledkapsel.

Man regner med, at der findes cirka 35.000 mennesker med leddegigt i Danmark, og det skønnes, at knap 2.000 mennesker årligt bliver ramt af sygdommen. Sygdommen opstår oftest i 50 til 70-års alderen. Leddegigt kan være en svært invaliderende sygdom, som gør, at man for eksempel har brug for hjælpemidler og/eller brug for hjemmehjælp.

Når vi eller en af vores nære bliver ramt af leddegigt og har behov for at modtage hjælp i hverdagen, er det vigtigt at blive mødt med forståelse og omsorg.

Hos Hjemmehjælpen A/S målretter vi hjælpen, så vi kan understøtte borgeren på bedste vis. Vores Kvalitetsteam sikrer gennem undervisning, at vores hjælpere har konstant fokus på faglighed i hverdagen og forståelse for den enkelte borgers sygdomsforløb samt hvordan vi øger livskvaliteten hos borgeren.

Hjemmehjælpen A/S samarbejder med kommunens hjemmesygepleje for at sikre at, vi sammen skaber den bedste pleje for den enkelte. Hjemmehjælpen A/S kan desuden foretage medicinudlevering, som udføres efter vejledning fra hjemmesygeplejen.

HjemmeHjælpen A/S tilbyder hjælp døgnet rundt, som f.eks. består af:

  • Personlig pleje (bad, toiletbesøg o.lign.).
  • Af- og påklædning.
  • Måltider, herunder hjælp til at varme mad, spise og drikke.
  • Rengøring og andre praktiske opgaver.

Har du eller dine pårørende spørgsmål til værdig hjælp og pleje hos HjemmeHjælpen A/S, kan du kontakte os på telefon 70201325 eller mail info@hjemmehjaelpen.dk.