“MICHELLE ER UUNDVÆRLIG FOR OS”

Gertrud og Peder er begge i 80’erne og bor på Amager i den skønneste lejlighed med udsigt til fælleden. De har i halvandet år haft Michelle som fast hjælper fra HjemmeHjælpen A/S.

Michelle kommer hver dag hos Gertrud og Peder, bl.a. for at skifte plaster på Gertrud, som afgiver medicin mod hendes Alzheimers og er med til at udskyde sygdommen. Ud over skift af plaster, hjælper Michelle også Gertrud med personlig pleje.

Peder og Gerda fortæller, at de slet ikke kan undvære den hjælp de får fra Michelle og HjemmeHjælpen A/S: ”Vi er så glade for Michelle, det kunne ikke være bedre. Hun hjælper med min telefon og min computer. Hun er uundværlig for os.”

Gertrud har været meget kreativ hele sit liv. I øjeblikket laver hun halskæder af papir, som hun ruller og sætter på snor. De er så fine. Hun er også ved at skrive en bog om sit liv sammen med hendes datter. Peder er uddannet arkitekt og de har derfor været udstationeret flere steder i verden. Der er derfor mange historier at fortælle.

Nu ringer det på døren og sygeplejersken kommer for at hjælpe Gertrud og koordinerer dette med Michelle. De har et tæt samarbejde, som sikrer, at der bliver passet godt på Gertrud.

På billedet ses fra venstre: Peder, Michelle og Gertrud.