HjemmeHjælpen A/S er som en familie

Maria har arbejdet I HjemmeHjælpen A/S i 6 år. Hun er uddannet social- og sundhedsassistent og har således arbejdet hos os i al den tid hun har været uddannet.

Ud over sit arbejde som udekørende hjælper, er Maria også vejleder for social- og sundhedsassistentelever. Desuden underviser Maria sine kolleger i brugen af det elektroniske Cura-system ca. 1 gang om ugen. Undervisningen er både rettet mod nye medarbejdere samt som opfølgning i den løbende uddannelse af erfarne medarbejdere.

Maria fortæller: ”Jeg er meget glad for at arbejde i HjemmeHjælpen A/S. Jeg er specielt glad for min gruppeleder Malene og selvfølgelig også mine kollegaer. Malene er altid fleksibel og prøver at tilrettelægge min arbejdsdag efter mine ønsker. Malene er rigtig god til at give os medbestemmelse.”

Hun fortsætter: ”Malene formidler tingene på en behagelig og respektfuld måde. Hun er altid glad og i dejligt humør og roser, når man har gjort det godt.”

Maria slutter med ordene: ”Jeg er som sagt meget glad for at arbejde i HjemmeHjælpen A/S. Vi kender hinanden og hilser på hinanden og er imødekommende overfor hinanden. Det er hyggeligt og som en familie. Samtidig gør firmaet meget socialt, bl.a. med dejlige fester og cirkusoplevelser for borgere og medarbejdere.”