Hjemmehjælpen A/S ønsker godt nytår til borgere, pårørende og medarbejdere

2021 er ved at være slut og det har igen i år været væsentligt påvirket af Covid-19. Bedst som vi troede, at vi var igennem det værste, dukkede en ny variant af virussen op og satte igen dagsordenen for, hvordan vi mødes med borgere, bruger værnemidler og generelt passer på hinanden. Der er vist ingen, der vover at forudsige hvornår dette er forbi, men for hver dag der går, er vi trods alt én dag tættere på et liv uden Corona.

Der er dog også rigtig meget positivt at fortælle om året, der snart er gået:

NY MEDEJER
HjemmeHjælpen A/S fik en ny medejer, da franske Sodexo købte sig ind i virksomheden. Som lovet har det ikke medført forandringer i den daglige ledelse og drift af virksomheden, men Sodexo har allerede bidraget positivt med bl.a. en stærkere profilering af HjemmeHjælpen A/S i de digitale medier og vi har store forventninger til en udvidelse af vores kompetencer og geografiske udstrækning i de kommende år.

FLOT TILSYNSRESULTAT
Igen i år modtog HjemmeHjælpen A/S karakteren ”Meget tilfredsstillende” i Københavns Kommunes tilsynsrapport. Det er den uafhængige konsulentvirksomhed BDO, som har udarbejdet rapporten på baggrund af tilsynsbesøg hos borgere, dialog med pårørende, gruppeinterviews med medarbejdere etc.

NY KVALITETSAFDELING
HjemmeHjælpen A/S har i mange år arbejdet fokuseret på at tilbyde faste hjælpere til fast aftalt tid og i 2021 var tiden kommet til at etablere en specialiseret Kvalitetsafdeling. Afdelingen skal fremover sikre undervisning i sundhedsfaglig dokumentation, møder med sygeplejen, audit på borgere med sygeplejeydelser samt sparring og rådgivning til gruppeledere og øvrige medarbejdere i HjemmeHjælpen A/S.

FOKUS PÅ DE GODE HISTORIER
HjemmeHjælpen A/S har i år bragt mange gode historier om vores borgere og deres tætte forhold til deres faste hjælpere. Vi har mødt Ingrid og Nadja, Ole og Sussie, Lis og Jette, Bodil og Edelin, Albert og Karina, Gry og Shokoh, Lis og Jeanett samt Lone og Lennart. Vi vil i 2022 fortsætte med at bringe disse livsbekræftende historier, som modtager mange dejlige kommentarer og thumbs up.

Vi glæder os over alle de gode resultater, som vi har opnået i 2021 sammen med vores fantastiske team af hjælpere, som hver dag gør en kæmpe indsats for at højne og fastholde den gode oplevelse, som borgerne skal have med HjemmeHjælpen A/S.

Godt nytår fra Camilla og Per.