HjemmeHjælpen A/S er endnu en gang certificeret som Elite-leverandør til det offentlige

HjemmeHjælpen A/S er igen i år blevet certificeret som Elite-leverandør til den offentlige sektor i Danmark. At være Elite-leverandør betyder, at virksomheden er blandt den ene procent, som løser de største opgaver for det offentlige, målt på omsætning.

HjemmeHjælpen A/S er endda højt placeret på listen over den ene procent af virksomheder, som leverer mest til det offentlige, nemlig som nr. 200 ud af ca. 3.000.

Adm. direktør Per Wildbork udtaler: "Vi er meget stolte over denne fine placering. At blive blandt den øverste procent er i sig selv en bedrift, men at blive blandt de øverste af de øverste er fantastisk. Det er lykkedes for HjemmeHjælpen A/S at placere sig solidt i markedet for privat hjemmehjælp, hvor vi gennem et par år har været de største i Danmark. Vi har et tæt og godt samarbejde med de kommuner, hvor vi er repræsenteret (København, Tårnby og Frederiksberg) og vores målrettede arbejde for at tilbyde borgerne de samme hjælpere til fast, aftalt tid er en succes og i overensstemmelse med borgernes ønsker."