KBH + FRB / 22. dec. 2020

Velkommen til den første udgave af vores nyhedsavis

Det er med stor glæde, vi kan byde dig velkommen til den første udgave af vores nyhedsavis, der henvender sig til dig, som har valgt Hjemmehjælpen A/S.

Som den private udbyder af hjemmehjælp i København, Tårnby og på Frederiksberg forsøger vi altid at gøre noget ekstra for, at du som borger kan være tilfreds med dit valg af udbyder, og Din Hverdag er en lille del af den indsats.

Nyhedsavisen vil udkomme efter behov – når der sker noget inden for hjemmehjælp, der har betydning for dig som borger. Det kan være servicemeddelelser, og når der er kommet nyt fra kommunen.

I denne udgave kan du læse om budgetforhandlingerne i kommunerne, der er faldet på plads, og om de penge, der er sat af til at bekæmpe ensomhed. Under normale omstændigheder kan vi også fortælle om de arrangementer, vi jævnligt har holdt, indtil coronaen kom i vejen.

Klik her eller på billedet herunder, for at læse første udgave af nyhedsavisen Din Hverdag.

Din Hverdag - HjemmeHjælpen A/S nyhedsbrev

Seneste indlæg i vores blog

frederiksberg-flag.jpg
KBH + FRB - 26. nov. 2020
Frederiksberg Kommune har forlænget sin aftale med Hjemmehjælpen A/S, der er Danmarks største leverandør af privat hjemmepleje, med tre år. Aftalen løber nu frem til 31. oktober 2024...
Læs mere
københavn-håndbold-partneraftale.jpg
KBH + FRB - 24. sep. 2020
I dag glæder vi os - ikke kun over en vigtig sejr over Aarhus i går - men også særligt over, at der i går kom styr på de sidste detaljer i vores nye store partneraftale med HjemmeHjælpen A/S...
Læs mere
camilla-per.jpg
KBH + FRB - 11. apr. 2020
Coronavirus/Covid-19 har ændret markant på hverdagen i vores samfund, men den har også understreget betydningen af at holde livsvigtige funktioner i gang, bl.a. i sundhedssektoren. Dette omfatter også det vigtige arbejde, som udføres af HjemmeHjælpen A/S.
Læs mere