VELKOMMEN TIL ANN-SOFI – NY DRIFTSCHEF I HJEMMEHJÆLPEN A/S

Med en baggrund som sygeplejerske og leder i sundhedsbranchen er Ann-Sofi Brandt tiltrådt i en nyoprettet stilling som driftschef i HjemmeHjælpen A/S.

Ann-Sofi har bl.a. i en årrække været afdelingsleder i en virksomhed, som tilbyder vikarer til plejebranchen og hospitaler og hun har gennem årene opkvalificeret sig gennem lederuddannelser samt faglige efteruddannelser.

Det er denne samlede erfaring, som Ann-Sofi tager med sig til HjemmeHjælpen A/S.

Ann-Sofi fortæller: ”Jeg ser HjemmeHjælpen A/S som en nærværende, professionel og kvalitetsbevidst virksomhed med potentiale til en positiv udvikling, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel i den driftsmæssige del af virksomheden.”

Direktør Camilla Wildbork tilføjer: ”Netop ønsket om at styrke kvaliteten og nærværet i forhold til borgere og medarbejdere er en af de primære årsager til, at HjemmeHjælpen A/S har oprettet stillingen som driftschef og vi forventer os meget af Ann-Sofi, der har stor erfaring, både i forhold til sundhedssektoren og som leder.”

Om de udfordringer som sundhedssektoren står overfor de kommende år, siger Ann-Sofi: ”Alle undersøgelser tyder på, at vi kommer til at mangle personale, hvilket lægger pres på en virksomhed som HjemmeHjælpen A/S, der dels er en del af sundhedssektoren, dels er meget afhængig af at rekruttere og fastholde de bedste medarbejdere. Det er en udfordring, som vi vil løse ved at tilbyde gode ansættelsesvilkår og skabe trivsel gennem et godt arbejdsmiljø, hvor bl.a. videreuddannelse kommer i højsædet. Dette vil stimulere fagligheden til gavn for vores dygtige og loyale medarbejdere samt kvalitetsoplevelsen for vores mange borgere.”

Ann-Sofi slutter med ordene: ”Vi må som virksomhed være med til at skabe et image for branchen, som tiltrækker nye medarbejdere, så vi også i de kommende år kan tilbyde hjemmehjælp og -pleje i samme kvalitet, som har været med til at gøre HjemmeHjælpen A/S til den største private, leverandør af hjemmehjælp i Danmark. Det glæder jeg mig til at blive en del af.”