KBH + FRB / 30. mar. 2022

Stegt flæsk med persillesovs til Svend og Birthe

Ordningen med kommunale klippekort giver hjemmehjælpsmodtagere 30 minutter ekstra om ugen, der kan samles sammen til max. 3 timer og som kan bruges præcis som borgeren ønsker det.

Og der er mange måder at bruge sit klippekort på. Nogle af vores borgere tager på café, i Zoo eller får gjort lidt ekstra derhjemme.

Efter et langt liv, hvor Sven har været kranfører på B&W og Birthe har arbejdet som revisor i Skat, gik de på pension som 60-årige.

Sammen har de rejst i hele verden og de ser tilbage på mange dejlige oplevelser. I dag er de begge sengeliggende, men de drømmer stadig – og for Sven og Birthe var den store drøm at få rigtig, hjemmelavet stegt flæsk med persillesovs til aftensmad.

Klippekortet sikrede, at der var tid til at lave måltidet ordentligt fra bunden og blive serveret med rigeligt af det hele.

Måltidet var en stor succes og de var begge meget tilfredse med anretningen.

Svend og Birthe har stor ros til deres faste hjælpere fra HjemmeHjælpen A/S.

Som Svend siger: ”Det er det bedste der sker på dagen, når Margit og Dibe kommer. De er så omsorgsfulde og aldrig bange for at give en ekstra hånd. De er meget værdsat af os begge.”

 

Stegt flæsk med persillesovs til Svend og Birthe

Seneste indlæg i vores blog

jeg-glaeder-mig.jpg
KBH + FRB - 12. maj 2022
I hele sommerhalvåret bor Erling i sin dejlige kolonihave på Amager og om vinteren bor han i sin lejlighed i Sundparken. Han har opfostret sin 3 dejlige drenge alene...
Læs mere
medarbejder-soeges-til-weekend-flyverkorps-2.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Hver lørdag og søndag sidder 7 ”weekend flyvere” klar til at dække akut opstået fravær hos vores personale. Hvad indebærer det at være en del af Weekend Flyverkorpset hos HjemmeHjælpen A/S...
Læs mere
telefonen-virker-igen.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Vores telefonoperatør har nu repareret fejlen og omstillingsbordet hos HjemmeHjælpen A/S fungerer igen.Vi beklager meget det besvær, som fejlen har medført...
Læs mere