SOLVEIG SER ALT MED POSITIVE BRILLER

I dag er vi på besøg hos Solveig og hunden Pixie.

Solveig og Pixie har også besøg af Lykke fra HjemmeHjælpen A/S, som har været Solveigs faste hjemmehjælper det seneste år.

”Vi klikkede lige med det samme,” fortæller Lykke og tilføjer: ”Jeg holder meget af hunde og det er meget vigtigt for Solveig, at de der kommer i hendes hjem kan lide hendes et og alt; nemlig Pixie.”

Solveig er ud af en stor tivolifamilie, så hun har rejst rundt hele sit liv med familiens tivoli. Hendes mand kom også fra en cirkusfamilie og sammen fik de 4 dejlige børn, som ofte kommer og besøger hende.

Alle de tunge løft, når tivoliet skulle flytte fra by til by, gjorde imidlertid, at Solveigs ryg blev så nedslidt, at hun for 9 år siden fik konstateret ni diskusprolapser. Det betyder desværre, at Solveig i dag er kørestolsbruger og hun får derfor både dag- og aftenhjælp fra HjemmeHjælpen A/S.

Dette til trods, er Solveig helt utrolig positiv på livet og ser alt med positive briller. En af hendes store glæder er hendes datter, som bor i samme opgang som Solveig og de to har et rigtig tæt bånd.