Sammen kommer vi igennem corona-krisen

Coronavirus/Covid-19 har ændret markant på hverdagen i vores samfund, men den har også understreget betydningen af at holde livsvigtige funktioner i gang, bl.a. i sundhedssektoren. Dette omfatter også det vigtige arbejde, som udføres af HjemmeHjælpen A/S.

Vores mange medarbejdere fremstår mere end nogensinde som "hverdagens helte" i en hverdag, der er fuldstændig forandret. De forsøger at opretholde en stabil og relativt normal hverdag for vores borgere, selvom der nu er mange forholdsregler at følge, så bliver de ved med at yde en stor indsats for at borgerne fortsat føler tryghed ved vores arbejde.

Vi oplever, at vores medarbejdere bliver rost hos borgerne og endda af tilfældige mennesker på gaden for det vigtige arbejde, som de udfører, trods risikoen for at blive smittet med Coronavirussen.

Mens vi venter og håber på, at tilstandende igen bliver som de var, vil vi i de kommende dage rapportere fra vores oplevelser i en tid, som har lært os at vise ekstraordinært hensyn og rykke sammen ved at holde afstand.

For det er sådan, vi kommer gennem Corona-krisen.

Bedste hilsner
Camilla & Per