KBH + FRB / 11. apr. 2020

Sammen kommer vi igennem
corona-krisen

Coronavirus/Covid-19 har ændret markant på hverdagen i vores samfund, men den har også understreget betydningen af at holde livsvigtige funktioner i gang, bl.a. i sundhedssektoren. Dette omfatter også det vigtige arbejde, som udføres af HjemmeHjælpen A/S.

Vores mange medarbejdere fremstår mere end nogensinde som "hverdagens helte" i en hverdag, der er fuldstændig forandret. De forsøger at opretholde en stabil og relativt normal hverdag for vores borgere, selvom der nu er mange forholdsregler at følge, så bliver de ved med at yde en stor indsats for at borgerne fortsat føler tryghed ved vores arbejde.

Vi oplever, at vores medarbejdere bliver rost hos borgerne og endda af tilfældige mennesker på gaden for det vigtige arbejde, som de udfører, trods risikoen for at blive smittet med Coronavirussen.

Mens vi venter og håber på, at tilstandende igen bliver som de var, vil vi i de kommende dage rapportere fra vores oplevelser i en tid, som har lært os at vise ekstraordinært hensyn og rykke sammen ved at holde afstand.

For det er sådan, vi kommer gennem Corona-krisen.

Bedste hilsner
Camilla & Per

Seneste indlæg i vores blog

virus-beskyttelse.jpg
KBH + FRB - 16. mar. 2020
HjemmeHjælpen A/S har samlet informationer, så du kan få indblik i, hvad du skal gøre, hvis du er blevet smittet eller, hvis du vil vide mere om, hvordan du skal forholde dig når du modtager hjemmehjælp.
Læs mere
video-sceendump-03032020.jpg
KBH + FRB - 3. mar. 2020
HjemmeHjælpen A/S er forsat i rivende udvikling og vi søger derfor flere nye kolleger. For at introducerer dig til vores hverdag har vi lavet en video som både viser og forklare det at være ansat i HjemmeHjælpen A/S.
Læs mere
IMG_5487.jpg
KBH + FRB - 7. feb. 2020
Søndag d. 2. februar 2020 var mere end 200 borgere samlet til Bankoarrangement i Heimdalsgade 35. HjemmeHjælpen A/S deltog ved det altid hyggelige arrangement, hvor der blev delt slik, opvaskebørster, indkøbsnet m.m. ud.
Læs mere