Nyt vedrørende Covid-19/Corona

Som det fremgår af pressen og de seneste udmeldinger fra sundhedsmyndighederne, er Covid-19/Corona nu igen en samfundskritisk sygdom i Danmark.

Det betyder, at der er indført en række tiltag, som skal dæmme op for smitten generelt og for den nye mutation Omicron i særdeleshed.

HjemmeHjælpen A/S løser vigtige sundhedsmæssige opgaver i samfundet, der bl.a. omfatter plejeydelser til borgere i København, Frederiksberg og Tårnby.

Som en ansvarlig virksomhed følger vi situationen tæt. Ledelsen i HjemmeHjælpen A/S sørger bl.a. for konstante opdateringer til vores personale, som sikrer, at alle retningslinjer fra myndighederne efterleves nøje og under stort hensyn til vores borgere.

Pt. er der 6 medarbejdere og 2 borgere, som er testet positive for Covid-19.

De seneste forebyggende tiltag i HjemmeHjælpen A/S omfatter:

  • Obligatorisk hygiejnekursus for det sundhedsfaglige personale og for rengøringspersonalet i Hjemmehjælpen A/S. Kurset gennemføres virtuelt hos Statens Serum Institut.
  • Kontrol af Coronapas / testresulater for alle medarbejdergrupper.
  • Skærpede forholdsregler ifm. Omicron.
  • Aflysning af interne og eksterne arrangementer med mange deltagere. Dette omfatter bl.a. årets interne julefrokost samt det store bankoarrangement i Tårnby. Læs mere herom i separat opslag.

Derudover indskærpes løbende vigtigheden af, at alle medarbejdere bruger sin sunde fornuft, tager hensyn, holder afstand og passer på sig selv, hinanden og vores borgere, så vi kommer igennem den kommende tid bedst muligt.