MEJSE GØR HOVEDRENT

Hils på Mejse, som er en del af hovedrengøringsteamet i HjemmeHjælpen A/S. Mejse kører over en stor del af København, men primært på Amager.

Når Mejse kommer ud til borgerne, har vores medarbejder Inge allerede booket tiden. Mejse starter derfor med at spørge borgerne, hvad de kunne tænke sig at få gjort. De mest gennemgående ting er hovedrengøring af badeværelset inkl. afkalkning af vægge, skabe ud- og indvendig, vindueskarme, dørkarme mv., men det kan også være nedtagning, vask og ophængning af gardiner.

Med andre ord: Mejse gør det, som ikke kan nås i hverdagen.

Når man spørger Mejse, om hun kan lide sit arbejde, er svaret ja. Og hun har meget at sammenligne med, for hun har været i HjemmeHjælpen A/S i hele 17 år og har været en del hovedrengøringsteamet i de sidste halvandet år.

Mejse møder mange forskellige borgere i løbet af dagen og det er vigtigt for hende, at der er en positiv dialog, så hun spørger altid, om borgerne er tilfredse og hvis tiden er til det, om de ønsker sig noget mere.

Mejse passer godt på sig selv under arbejdet og bruger bl.a. gummihandsker, der beskytter mod bakterier og kemi.

Hun slutter med ordene: "Borgerne er rigtig glade for det jeg laver og jeg er glad for at lave det. Jeg har en god dialog med borgerne og de er generelt meget taknemmelige for deres hovedrengøring."