KBH + FRB / 20. nov. 2019

HjemmeHjælpen A/S er med i Danmarks længste juleoptog

HjemmeHjælpen A/S er igen i år at finde i det årlige juleoptog på Amager, som er Danmarks længste.

Der kommer nisser, brandbiler, Disneyfigurer, pigegarde og selvfølgelig mindst én julemand, så det bliver en stor folkefest for børn såvel som voksne.

Juleoptoget på Amager har eksisteret i mange år og sidste år deltog hele 30.000 mennesker i denne skønne tradition.

Danmarks længste juleoptog starter lørdag den 23. november kl. 16:03 på Gyldenrisvej, tager turen til Amagerbrogade og videre til Christmas Møllers Plads og varer indtil kl. 18.00.

Kom og få skudt julen i gang med masser af hygge og oplevelser.

Bedste julehilsner fra HjemmeHjælpen A/S

Vi leverer hjælp i København, Frederiksberg og Tårnby kommune
70 20 13 25

Pårørende til en alkoholiker

Seneste indlæg i vores blog

Julen-er-hjerternes-fest.jpg
KBH + FRB - 6. dec. 2019
Hos HjemmeHjælpen A/S har hjertet en ganske særlig betydning. Det er en del af vores logo fordi det viser, at vi altid har hjertet med, når vi går på arbejde. I denne tid kan man se hjerter mange steder og det er fordi julen er hjerternes fest. En tid hvor vi kan vise ekstra stor omsorg for vores kære.
Læs mere
Camilla Andresen.jpg
KBH + FRB - 17. okt. 2019
Hjemmehjælpen A/S har vokseværk og udvider sin ledelsesgruppe. Danmarks største, private hjemmehjælpsvirksomhed, HjemmeHjælpen A/S, vokser fortsat i København, på Frederiksberg og i Tårnby. HjemmeHjælpen A/S udvider derfor sin ledelsesgruppe for at kunne imødekomme væksten og fastholde sine høje kvalitetskrav,..
Læs mere
IMG_5887-low.jpg
KBH + FRB - 16. okt. 2019
HjemmeHjælperen er personalebladet for HjemmeHjælpen A/S’ mere end 400 medarbejdere. I bladet indgår en lille quiz med spørgsmål relateret til bladets indhold, hvor svarene fremgår af artiklerne. Blandt de korrekte, indkomne svar, trak lykkens gudinde fire medarbejdere...
Læs mere