KBH + FRB / 20. nov. 2019

HjemmeHjælpen A/S er med i Danmarks længste juleoptog

HjemmeHjælpen A/S er igen i år at finde i det årlige juleoptog på Amager, som er Danmarks længste.

Der kommer nisser, brandbiler, Disneyfigurer, pigegarde og selvfølgelig mindst én julemand, så det bliver en stor folkefest for børn såvel som voksne.

Juleoptoget på Amager har eksisteret i mange år og sidste år deltog hele 30.000 mennesker i denne skønne tradition.

Danmarks længste juleoptog starter lørdag den 23. november kl. 16:03 på Gyldenrisvej, tager turen til Amagerbrogade og videre til Christmas Møllers Plads og varer indtil kl. 18.00.

Kom og få skudt julen i gang med masser af hygge og oplevelser.

Bedste julehilsner fra HjemmeHjælpen A/S

Vi leverer hjælp i København, Frederiksberg og Tårnby kommune
70 20 13 25

Pårørende til en alkoholiker

Seneste indlæg i vores blog

godt-nytår-2020.jpg
KBH + FRB - 2. jan. 2020
Hermed ønskes alle borgere og medarbejdere i HjemmeHjælpen A/S et rigtig godt nytår. Et nytår er altid anledning til at gøre status over det forgangne år og for HjemmeHjælpen A/S har 2019 både været fantastisk og hektisk.
Læs mere
Sanne-Tillid.jpg
KBH + FRB - 11. dec. 2019
HjemmeHjælpen A/S har ved de seneste to overenskomstforhandlinger haft en af vores tillidsrepræsentanter med til selve forhandlingerne. Når overenskomsten skal forhandles i 2020 er HjemmeHjælpen A/S repræsenteret ved vores tillidsrepræsentant Sanne Yesilmen, som sidder med ved selve forhandlingerne.
Læs mere
Julen-er-hjerternes-fest.jpg
KBH + FRB - 6. dec. 2019
Hos HjemmeHjælpen A/S har hjertet en ganske særlig betydning. Det er en del af vores logo fordi det viser, at vi altid har hjertet med, når vi går på arbejde. I denne tid kan man se hjerter mange steder og det er fordi julen er hjerternes fest. En tid hvor vi kan vise ekstra stor omsorg for vores kære.
Læs mere