Karina kender mig bedre end mig selv

Alberts faste hjemmehjælper Karina står klar i indkørslen til at tage imod mig foran hans dejlige hus i Tårnby.

Albert har en sygdom, der gør det svært at gå uden sin rollator. Han er visiteret til hjemmehjælp 3 gange i døgnet. Det afholder ham dog ikke fra at passe haven og samle æbler til Karina.

Derudover går Albert i dagcenter 2 gange om ugen, hvor Karina kommer og hjælper ham i tøjet og laver morgenmad.

Og det slutter ikke her: En gang om ugen tager han sin nyindkøbte scooter og kører til pensionistklubben ”Pilehaven”. Så Albert er særdeles aktiv, trods de begrænsninger, som hans helbred sætter.

Karina er kommet hos Albert i 10 år, kun afbrudt af en periode hvor Tårnby selv stod for hjemmehjælpen i kommunen. Albert var en af de første til at ”komme hjem” til HjemmeHjælpen A/S, da det igen blev muligt efter kommunens udbud i 2019.

Med tårer i øjnene siger Albert: ”Karina kender mig bedre end mig selv og det gør mig tryg. Hun er Danmarks bedste hjemmehjælper!” Albert fortsætter: ”Vi taler om alt mellem himmel og jord, også de svære ting. Hun passer mit hus så fint og her er altid pænt og rent.”

Karina kan naturligvis ikke komme alle tre gange om dagen hos Albert, men heldigvis er han også glad for de øvrige hjælpere.

Albert slutter: ”Mine aftenhjælpere er så behjælpelige og når Karina har ferie, kommer der altid nogle jeg kender og hjælper mig.”