KBH + FRB / 19. nov. 2021

Karina kender mig bedre end mig selv

Alberts faste hjemmehjælper Karina står klar i indkørslen til at tage imod mig foran hans dejlige hus i Tårnby.

Albert har en sygdom, der gør det svært at gå uden sin rollator. Han er visiteret til hjemmehjælp 3 gange i døgnet. Det afholder ham dog ikke fra at passe haven og samle æbler til Karina.

Derudover går Albert i dagcenter 2 gange om ugen, hvor Karina kommer og hjælper ham i tøjet og laver morgenmad.

Og det slutter ikke her: En gang om ugen tager han sin nyindkøbte scooter og kører til pensionistklubben ”Pilehaven”. Så Albert er særdeles aktiv, trods de begrænsninger, som hans helbred sætter. 

Karina er kommet hos Albert i 10 år, kun afbrudt af en periode hvor Tårnby selv stod for hjemmehjælpen i kommunen. Albert var en af de første til at ”komme hjem” til HjemmeHjælpen A/S, da det igen blev muligt efter kommunens udbud i 2019.

Med tårer i øjnene siger Albert: ”Karina kender mig bedre end mig selv og det gør mig tryg. Hun er Danmarks bedste hjemmehjælper!” Albert fortsætter: ”Vi taler om alt mellem himmel og jord, også de svære ting. Hun passer mit hus så fint og her er altid pænt og rent.”

Karina kan naturligvis ikke komme alle tre gange om dagen hos Albert, men heldigvis er han også glad for de øvrige hjælpere.

Albert slutter: ”Mine aftenhjælpere er så behjælpelige og når Karina har ferie, kommer der altid nogle jeg kender og hjælper mig.”

Din Hverdag - HjemmeHjælpen A/S nyhedsbrev

Seneste indlæg i vores blog

juleoptog-thumb.jpg
KBH + FRB - 5. dec. 2021
Igen i år var HjemmeHjælpen A/S en stolt deltager i Danmarks største juleoptog på Amagerbrogade. Trods kulde og blæst var mange Amager’kanere mødt op for at være med til at fejre denne hyggelige tradition.
Læs mere
eget-testcenter.jpg
KBH + FRB - 4. dec. 2021
HjemmeHjælpen A/S løser vigtige sundhedsmæssige opgaver i samfundet, der bl.a. omfatter plejeydelser til borgere i København, Frederiksberg og Tårnby. Som en ansvarlig virksomhed følger vi tæt situationen omkring Covid-19/Corona.
Læs mere
corona-thumb.jpg
KBH + FRB - 30. nov. 2021
Som det fremgår af pressen og de seneste udmeldinger fra sundhedsmyndighederne, er Covid-19/Corona nu igen en samfundskritisk sygdom i Danmark. Det betyder, at der er indført en række tiltag, som skal dæmme op for smitten...
Læs mere