Jette betyder alt for mig

I dag er vi på besøg hos Lis og bliver budt indenfor af hendes faste hjælper, Jette, som har dækket op til kaffe.

Lis fortæller, at hun først blev tilfreds med den visiterede hjemmehjælp, da hun skiftede til HjemmeHjælpen A/S.

Hun var træt af, at der kom så mange forskellige i hjemmet.

Om skiftet til HjemmeHjælpen A/S og samarbejdet med hendes faste hjælper, siger Lis: ”Jeg har aldrig oplevet noget så rart. Vi har det så godt sammen.”

Jette er kommet fast hos Lis i over 2 år nu. Det samme gælder Heidi, der kommer om torsdagen, hvor Lis modtager varer fra Intervare.

”Jeg bliver 89 næste gang, så når jeg bliver 90 skal vi have en rigtig god fest,” siger Lis og kigger på Jette: ”Jette betyder alt for mig. Vi kan godt sige sandheden og vi stoler på hinanden.”

Det er tydeligt at mærke den kærlige og humoristiske tone mellem de to.

Det er ikke fordi, at Lis lever et problemfrit liv, at hun har et dejligt og smittende humør. Hun lider af nedsat hørelse og skelnetab, som betyder, at det er svært at skelne og forstå tale. Derfor er det nemmest for Lis at mundaflæse.

Lis er omfattet af klippekortsordningen og bruger det bl.a. på at gå på negleklinik og i banken, hvor Jette følger hende frem og tilbage.

Lis slutter: ”Fordi jeg har privat hjemmehjælp er det muligt for mig at lave de ting jeg har lyst til, på de dage der passer mig og ikke når det passer ind i et skemalagt system.”