Jeg glæder mig hver dag til de kommer og hjælper mig

I hele sommerhalvåret bor Erling i sin dejlige kolonihave på Amager og om vinteren bor han i sin lejlighed i Sundparken.

Han har opfostret sin 3 dejlige drenge alene, samtidig med at han har haft mange forskellige jobs og taget en uddannelse som pædagog. Arbejdet som pædagog har været ganske særligt for Erling og han har stadig den dag i dag kontakt med et af de børn, som havde særligt brug for støtte.

Erling fandt kærligheden for 22 år siden, da han mødte Bente. Hun havde den havekoloni, som Erling har i dag og hvor han hjalp Bente med haven. Desværre fik Bente alzheimers og gik bort for et år siden. Erling saver hende rigtigt meget, for de var sammen om alting, bl.a. deres liv i kolonihaven. De rejste også sammen flere gange om året, både i Danmark og i udlandet.

I forbindelse med årets forestilling hos Cirkus Arena, roser Erling vores direktør Per for den måde han anerkendte sit personale i HjemmeHjælpen A/S: ”Jeg var helt overrasket over den måde direktøren omtalte sit personale på, da vi var inviteret i cirkus, det var helt enestående.”

(Læs opslaget HJEMMEHJÆLPEN A/S FYLDER – IGEN – TELTET I CIRKUS ARENA her)

Før Erling valgte HjemmeHjælpen A/S var hans oplevelser med hjemmehjælp ikke særligt positiv: ”Den gamle leverandør af hjemmehjælp sendte så mange forskellige hjælpere, det kunne jeg ikke holde ud.”

Erling har i dag kun roser til den hjælp og pleje, som udføres af HjemmeHjælpen A/S: ”Jeg er så glad for, at jeg gik over til HjemmeHjælpen A/S. Alle der kommer hos mig - både om dagen og om aftenen - er helt fantastiske. Jeg glæder mig hver dag til de kommer og hjælper mig.”