Jeg glæder mig altid til Sussie kommer

Gæstfriheden er stor, da jeg træder ind i Oles hjem i København. Kaffen er helt frisk og kommer fra Oles nye Nespresso-maskine, som hans faste hjælper Sussie fra HjemmeHjælpen A/S brygger til os.

Ole fortæller: ”Jeg startede med en anden leverandør, men der kom så mange forskellige hjælpere i mit hjem, så da jeg fik muligheden for at skifte til HjemmeHjælpen A/S gjorde jeg det.”

Skiftet skete for 5 år siden og i løbet af årene, har Ole kun haft to hjælpere. De sidste 3 år har hans faste hjælper været Sussie.

Ole fortsætter: ”Sussie og jeg har en fantastisk tilgang til hinanden. Der bliver talt rent ud af posen og vi har det så godt sammen.”

Den varme atmosfære er tydelig mellem de to: ”Vi har et meget trygt og tæt samarbejde og jeg glæder mig til hun kommer. Vi giver tit hinanden en krammer.”

Livet er ikke let for Ole, da han har KOL, men han kommer langt omkring på sin nye elscooter: ”Jeg nyder at komme ud og se noget. Jeg tager i Tivoli, Zoologisk Have og Frederiksberg have. Her hvor jeg bor, er der desuden en slags dagcenter med mange aktiviteter. Jeg kommer tit derned og hygger mig eller går ud i vores dejlige have.”

Ole slutter: ”Jeg glæder mig altid til Sussie kommer.” Sussie får det sidste ord i dag: ”I lige måde, Ole.”