HJEMMEHJÆLPEN A/S STYRKER DEN MENTALE SUNDHED

Uge 41 er Danmarks mentale sundhedsuge og den 10. oktober var det Danmarks officielle, mentale sundhedsdag, som bl.a. skal styrke den mentale sundhed på arbejdspladser i Danmark.

Velliv Foreningen støtter den enkelte arbejdsplads i sit arbejde med at forebygge mentale sundhedsudfordringer som stress og dårligt arbejdsmiljø og styrke arbejdsfællesskab, trivsel og arbejdsglæde.

Velliv stiller således midler til rådighed for virksomheder, som vil gøre noget særligt for at markere dagen og styrke medarbejdernes mentale sundhed. Med støtte fra foreningen afholdt HjemmeHjælpen A/S et arrangement den 10. oktober for at styrke trivslen for vores administrative medarbejdere, herunder afdelingsledere, gruppeledere, økonomiafdeling mv.

Formålet var at styrke relationerne imellem de administrative medarbejdere, herunder den interne kommunikation samt skabe en fællesskabsfølelse, som medvirker til større arbejdsglæde og tryghed for den enkelte medarbejdere og teamet.

HjemmeHjælpen A/S havde valgt at bruge støttemidlerne fra Velliv Foreningen til et besøg af Jeppe Christoffersen, som ved en masse om trivsel, kommunikation, arbejdsglæde og de roller vi spiller i forhold til hinanden. Han har selv spillet mange roller i sit liv – både som kandidat i pædagogisk psykologi, proceskonsulent, performance coach, erhvervsskuespiller og som improvisationslærer på ”Det Danske Filmskuespillerakademi”.

Den 10. oktober var det i rollen som foredragsholder, at HjemmeHjælpen A/S fik glæde af Jeppes erfaring ved et motiverende og indlæg, som styrkede vores samarbejde og den enkeltes lyst til at være en del af flokken. Jeppes foredrag var fyldt med humor og konkrete øvelser, der er nemme at afprøve og implementere i en travl hverdag med udgangspunkt i, hvordan vi som medarbejdere udvikler os positivt i forhold til os selv og hinanden.

Arrangementet var en stor succes og alle gik derfra med redskaber til at styrke samarbejde og arbejdsglæde i HjemmeHjælpen A/S.

Læs mere på https://www.danmarksmentalesundhedsdag.dk/ og https://www.athenas.dk/jeppe-christoffersen-foredrag.htm