HJEMMEHJÆLPEN A/S ØNSKER ALLE EN RIGTIG GLÆDELIG JUL OG ET GODT NYTÅR

Lige med ét er 2023 ved at være forbi og igen spørger vi os selv: Hvor blev året af? Læs med og få svar på spørgsmålet!

  • Først og fremmest skal der lyde en KÆMPE tak til vores trofaste og dedikerede medarbejdere, som sørger for hjælp og pleje til ca. 2.500 borgere. De har i år trodset vind og vejr samt udfordringer af forskellig art og det skal de have den største ros for. Især har de seneste måneder været præget af sygdom i hele samfundet, som har krævet en ekstra stor indsats. TAK.
  • 1. april: HjemmeHjælpen A/S slog igen dørene op ind til Cirkus Arenas kæmpestore telt. Borgere, medarbejdere og familie var sammen inviteret til et par eventyrlige timer med magi, gys og masser af grin.
  • 1. maj: Vi bød velkommen til vores nye driftschef Ann-Sofi, som med overblik og erfaring har styrket hele vores driftsafdeling med nye idéer og initiativer til gavn for både borgere og medarbejdere.
  • 29. september: Københavns Kommune har gennemført tilsyn af det arbejde, som HjemmeHjælpen A/S udfører i kommunen og tildeler os den højest mulige karaktér. Vi er naturligvis stolte af rapportens indhold og vurdering, især fordi det er en anerkendelse af det store arbejde, som udføres af ledere og udekørende medarbejdere.
  • 3. november: HjemmeHjælpen A/S styrker sit Kvalitetsteam med Camilla R og Vibeke A, der tiltræder nyoprettede stillinger som hhv. sundhedsfaglig vejleder samt kvalitetskoordinator med fokus på en omsorgsfuld og tryg start på samarbejdet med nye borgere.
  • 7. december: HjemmeHjælpen A/S er blevet valgt som privat leverandør af hjemmehjælp og -pleje i Glostrup Kommune med start den 1. februar 2024. Vi glæder os til at komme i gang og møde mange dejlige, nye borgere i dette område.

Sådan gik altså 2023 og der var mange flere begivenheder, vi kunne trække frem, men dem kan du selv finde i de ca. 50 opslag på Facebook, som vi har lavet i år.

Tilbage står at sige rigtig glædelig jul og et godt nytår til alle borgere og medarbejdere i HjemmeHjælpen A/S.