HjemmeHjælpen A/S fylder – igen – teltet I Cirkus Arena

Lørdag den 2. april var på mange måder en fantastisk og minderig dag for borgere, pårørende og medarbejdere i HjemmeHjælpen A/S.

Efter to års Corona-pause var det en meget stolt og glad direktør Per Wildbork, som på vegne af HjemmeHjælpen A/S kunne byde velkommen til årets Jubilæumsforestilling i Cirkus Arenas helt nye eventyrtelt med ordene: ”Mange hundrede borgere, medarbejdere og pårørende er til stede her i dag og for mange af os er det første gang i mere end 2 år, at vi kan være sammen på denne måde. Så i dag venter ikke kun en stor cirkusoplevelse: Vi fejrer nemlig friheden til igen at være sammen!”

Derefter kunne Bubber og Julie Bertelsen åbne forestillingen, som gennem de næste timer tryllebandt publikum med imponerende artister, der nærmest ophævede naturlovene, klovne med masser af begavet fjolleri og tryllekunster, som fik folk til at måbe.

Det har gennem mange år været en fast tradition for HjemmeHjælpen A/S at invitere til cirkusforestilling når det blev forår. For mange af vores borgere er det en kærkommen mulighed for at få en dejlig og tryg oplevelse udenfor hjemmet og mange havde taget deres pårørende med.

Vi slutter med Pers sidste ord, der var rettet til vores mange fantastiske medarbejdere: ”Til sidst vil jeg sige tak til alle vores medarbejdere, som virkelig har tilpasset sig og arbejdet endnu hårdere i Corona-tiden på at leve op til restriktioner og myndighedskrav. Tak for Jeres indsats – vi er stolte af Jer.”

Billeder fra en skøn dag i Cirkus Arena, da HjemmeHjælpen A/S igen kunne invitere til cirkusmagi i verdensklasse.