HJEMMEHJÆLPEN A/S STYRKER NÆRHEDEN OG SKABER BEDRE RAMMER FOR SINE MEDARBEJDERE

HjemmeHjælpen A/S er som bekendt leverandør i København og Tårnby samt på Frederiksberg.

Selvom de tre kommuner ligger tæt på hinanden, er den geografiske udstrækning alligevel ganske stor, hvilket enhver der har kørt fra lufthavnen til Brønshøj, Vanløse eller Frederiksberg på cykel kan bevidne.

Det betyder meget for HjemmeHjælpen A/S at have en stærk lokal forankring, som også kommer vores medarbejdere til gode. Der har derfor i længere tid været et stort ønske om etablering af lokale faciliteter i Nørrebro-området.

For at styrke nærheden og for at vores medarbejdere har et trygt, lokalt sted at holde møder og frokostpause, mulighed for at gå i bad mv., har HjemmeHjælpen A/S netop indviet nye personalefaciliteter i Guldbergshave på Nørrebro.

Vores medarbejdere Cheick og Claudia er derfor meget glade, da de byder velkommen i de nye lokaler i Guldbergshave: "Vi har kigget efter lokaler i lang tid og pludselig kom chancen for at leje disse lokaler - så var det bare med at slå til," fortæller Claudia.

Cheick supplerer: "Her kan vi holde møder, spise frokost og slappe af i vores pauser i vores helt egne lokaler. Det er vi meget glade for."

Lokalerne i Guldbergshave står til rådighed for de medarbejdere, som er udekørende i Bispebjerg og Nørrebro.

På billedet ses Cheick og Claudia i de nye omgivelser.