HjemmeHjælpen A/S til ”Byens Bedste Banko”

Søndag d. 2. februar 2020 var mere end 200 borgere samlet til Bankoarrangement i Heimdalsgade 35.

HjemmeHjælpen A/S deltog ved det altid hyggelige arrangement, hvor der blev delt slik, opvaskebørster, indkøbsnet m.m. ud.

HjemmeHjælpen A/S´s direktør Camilla Wildbork afholdte kort et oplæg om fritvalgsordningen og om de muligheder og forskelle der er ved at vælge en privat leverandør til, gratis, at udføre den hjemmehjælp som man er visiteret til.

Flere af HjemmeHjælpen A/S´s personaler var også med. Alle repræsenterede HjemmeHjælpen A/S på bedste vis og svarede på spørgsmål fra de mange interesserede.

”Vi havde en rigtig hyggelig formiddag/eftermiddag sammen med borgerne. HjemmeHjælpen A/S havde også købt bankoplader til os, så vi spillede sammen med alle de andre. Ved det bord jeg sad ved, der fik vi os en snak om det, at modtage hjemmehjælp, og om de forskellige muligheder der er ved frit valg. Jeg synes det var enormt godt - og jeg, samt et par af mine aftenvagter, har allerede aftalte den næste dato hvor vi skal til Banko igen” fortæller Isabelle smilende (Aftengruppeleder fra Hjemmehjælpen A/S).