HJEMMEHJÆLPEN A/S INVITERER TIL ÅRETS STORE CIRKUSOPLEVELSE I CIRKUS ARENA

Midt i vinterkulden er det dejligt at varme sig ved tanken om, at det snart igen bliver forår - og når foråret kommer, inviterer HjemmeHjælpen A/S traditionen tro borgere, medarbejdere og familier til årets store cirkusoplevelse i Cirkus Arena.

I år byder HjemmeHjælpen A/S velkommen til Danmarks bedste cirkusoplevelse lørdag den 23. marts 2024.
Årets forestilling hedder 'Cirkus ifølge Bubber og Malene Qvist' og forventningerne er høje. I 2023 var Cirkus Arena den bedst anmeldte cirkusforestilling i Danmark, og i 2024 fortsætter succesen med årets mest spektakulære og storslåede cirkusforestilling - en magisk oplevelse som samler alle generationer.

OPLEVELSERNE VENTER!

- BMX RIDERS. Vilde BMX-artister indtager manegen med vovefulde stunts og tricks, der tager cirkusoplevelsen til nye højder. Fart, spænding og adrenalinkick!

- MORAVA betager og fortryller med sit legendariske luftnummer. Bevægelserne er som poesi, og hun forener styrke, elegance og ynde som ingen anden.

- FLYVENDE GARZIA. Den frygtløse Garzia-duo sætter kursen mod det uendelige univers, når de udfører svimlende akrobatik på raketten, der flyver i cirkler over manegen. Der er dømt højt tempo og imponerende stunts!

TIILMELDING
Der vil være gratis adgang for alle, som modtager hjemmehjælp fra HjemmeHjælpen A/S efter først-til-mølle princippet. Det er ikke muligt at melde sig til endnu, men vi vil her på Facebook meddele hvornår der er åbent for tilmeldinger.