HJEMMEHJÆLPEN A/S ER KOMMET GODT FRA START I GLOSTRUP

Det er en måned siden, at HjemmeHjælpen A/S blev det gratis, private alternativ til den kommunale hjemmehjælp og -pleje i Glostrup Kommune. HjemmeHjælpen A/S er i forvejen leverandør i Københavns-, Tårnby og Frederiksberg Kommuner.

Hvordan er det så gået? ”Vi er kommet rigtig godt fra start og vi er blevet taget godt imod af både borgere og kommunen,” fortæller Dorte, som er afdelingsleder i HjemmeHjælpen A/S med ansvar for Glostrup Kommune.

Hun fortsætter: ”Vi har været ude på mange opstartsbesøg, hvor borgerne i deres egne trygge omgivelser får information om, hvordan vi vil løse opgaven og får alt det praktiske på plads. Vores nye borgere udtrykker desuden stor tilfredshed med den hjælp og pleje, de får og de sætter stor pris på at få deres egne faste hjælpere.”

HjemmeHjælpen A/S er således kommet godt fra start og vi glæder os til at byde velkommen til mange andre, nye borgere i Glostrup Kommune.

Vi du vide, hvordan HjemmeHjælpen A/S kan hjælpe dig eller dine pårørende? Kontakt os på telefon 70 20 13 25 eller besøg os på www.hjemmehjaelpen.dk.