Gode historier: Ingrid Petersen, ydre Østerbro 15/9

Samme hjælper i 12 år

Ingrid og Nadja har snart ”kobberbryllup”. Nadja er nemlig kommet hos Ingrid i over 12 år og det har været et langt og tillidsfuldt samarbejde.

Som Ingrid siger: ”Nadja kender både mig og mit hjem ud og ind. Vi kender hinanden så godt, at jeg ikke behøver at sige hvad Nadja skal gøre. Det er særligt rart når jeg har en dårlig dag. Det betyder alt for mig.”

Ingrid har selv arbejdet inden for plejebranchen, men fik desværre en blodprop efter en rejse til Kina, hvor hun var med som støttepædagog.

Ingrid fortsætter: ”Jeg måtte stoppe med at arbejde og starte i genoptræning. Jeg har selv genoptrænet andre i forbindelse med mit job, så jeg vidste godt at det var hårdt arbejde. Men det er lykkedes, især på grund af den støtte jeg har fået fra genoptræningen og min dejlige hjælper.

Ingrid slutter: ”Benene vil ikke mere og jeg kan desværre ikke komme på dagcenter, så Nadja er min livline til verden udenfor.”

Ud over at passe sine faste borgere, medvirker Nadja i uddannelsen af nye medarbejdere i HjemmeHjælpen A/S.

Billede: Ingrid Petersen og hendes hjælper, Nadja.