KBH + FRB / 21. sep. 2021

Gode historier: Ingrid Petersen, ydre Østerbro 15/9

Samme hjælper i 12 år

Ingrid og Nadja har snart ”kobberbryllup”. Nadja er nemlig kommet hos Ingrid i over 12 år og det har været et langt og tillidsfuldt samarbejde.

Som Ingrid siger: ”Nadja kender både mig og mit hjem ud og ind. Vi kender hinanden så godt, at jeg ikke behøver at sige hvad Nadja skal gøre. Det er særligt rart når jeg har en dårlig dag. Det betyder alt for mig.”

Ingrid har selv arbejdet inden for plejebranchen, men fik desværre en blodprop efter en rejse til Kina, hvor hun var med som støttepædagog.

Ingrid fortsætter: ”Jeg måtte stoppe med at arbejde og starte i genoptræning. Jeg har selv genoptrænet andre i forbindelse med mit job, så jeg vidste godt at det var hårdt arbejde. Men det er lykkedes, især på grund af den støtte jeg har fået fra genoptræningen og min dejlige hjælper.

Ingrid slutter: ”Benene vil ikke mere og jeg kan desværre ikke komme på dagcenter, så Nadja er min livline til verden udenfor.”

Ud over at passe sine faste borgere, medvirker Nadja i uddannelsen af nye medarbejdere i HjemmeHjælpen A/S.

Billede: Ingrid Petersen og hendes hjælper, Nadja.

Din Hverdag - HjemmeHjælpen A/S nyhedsbrev

Seneste indlæg i vores blog

Lis-Moedekjaer-fra-Valby.jpg
KBH + FRB - 12. okt. 2021
I dag er vi på besøg hos Lis og bliver budt indenfor af hendes faste hjælper, Jette, som har dækket op til kaffe. Lis fortæller, at hun først blev tilfreds med den visiterede hjemmehjælp, da hun skiftede til HjemmeHjælpen A/S.
Læs mere
din-hverdag-nr2-thumbnal.jpg
KBH + FRB - 7. okt. 2021
HjemmeHjælpen A/S' nyhedsavis til vores mange borgere hedder Din Hverdag og nr. 2 er netop kommet på gaden. I den kommende tid har vores hjælpere derfor avisen med rundt, så alle får et eksemplar.
Læs mere
Ole-og-Sussie.jpg
KBH + FRB - 29. sep. 2021
Gæstfriheden er stor, da jeg træder ind i Oles hjem i København. Kaffen er helt frisk og kommer fra Oles nye Nespresso-maskine, som hans faste hjælper Sussie fra HjemmeHjælpen A/S brygger til os.
Læs mere