DERFOR ER HJEMMEHJÆLPEN A/S DET RIGTIGE VALG FOR DIG

I år er det 18 år siden HjemmeHjælpen A/S blev grundlagt.

Få år forinden var Fritvalgsordningen blevet indført og det blev dermed muligt for hjemmehjælpsmodtagere frit at kunne vælge mellem kommunal og privat hjemmehjælp. Vel at mærke på lige vilkår, hvilket betyder, at begge muligheder er helt gratis for borgeren.

Fra en beskeden start med en håndfuld borgere og hjælpere er HjemmeHjælpen A/S vokset til at være den største leverandør i Danmark af gratis, privat hjemmehjælp med mere end 2.500 borgere og ca. 400 medarbejdere.

Der er således mange borgere, der oplever HjemmeHjælpen A/S som det rigtige valg og nyder godt af bl.a.:
- Egne, faste hjælpere til fast aftalt tid.
- Fast kontaktperson.
- Hjælpere med høj faglig kompetence.
- Respekt for borgerens hjem og ønsker.
- Døgnvagt alle årets dage – også via nødkald.
- Mulighed for at købe ekstra rengøring mv.

HjemmeHjælpen A/S har desuden sit eget Kvalitetsteam, som er med til at sikre et tæt samarbejde med bl.a. kommunens visitation, sygepleje, sundhedscentre, aktivitetscentre og fagpersoner.

Desuden arrangerer HjemmeHjælpen A/S sociale aktiviteter, hvor borgerne indbydes til gratis oplevelser udenfor hjemmet.

Senest fyldte HjemmeHjælpen A/S teltet i Cirkus Arena i april måned med borgere, pårørende, familie, venner og medarbejdere. Det er altid en fest, når vi kan samle så mange mennesker og vi modtager utallige positive tilkendegivelser. For nogle borgere er vores arrangementer de eneste gange i løbet af året, hvor de kommer ud af deres hjem.

Det vigtigste er og bliver dog hverdagen, hvor vores struktur med mindre grupper og faste ledere skaber nærhed til borgerne og er med til at fastholde vores dygtige medarbejdere år efter år.

Hvis HjemmeHjælpen A/S virker som det rigtige valg for dig eller din pårørende, så kontakt os allerede i dag på 70 20 13 25 eller læs mere på vores hjemmeside www.hjemmehjaelpen.dk.