KBH + FRB / 16. mar. 2020

Corona virus i Danmark

HjemmeHjælpen A/S har samlet informationer, så du kan få indblik i, hvad du skal gøre, hvis du er blevet smittet eller, hvis du vil vide mere om, hvordan du skal forholde dig når du modtager hjemmehjælp.

Hjemmehjælp og hjemmesygepleje
Du vil fortsat få hjemmehjælp og hjemmesygepleje, men der kan ske ændringer i serviceniveauet i den kommende tid. Har du spørgsmål om hjemmehjælp kan du kontakte os på telefon 70 20 13 25

Hvis du er blevet smittet eller har symptomer
Hvis du er blevet smittet med Corona eller en anden smitsom sygdom vil dine hjemmehjælpere forsat komme og hjælpe dig, hvis din læge har vurderet, at du ikke skal indlægges på baggrund af din sygdom. Dine hjemmehjælpere vil iklæde sig fuld værnemiddel, som betyder at de kommer med dragter på, mundbind, handsker mv. Dette for at sikre, de ikke fører smitten videre og ikke selv bliver smittet.

Hvis du har følgende symptomer, skal du være opmærksom på, at det kan være Corona virus, men det er det nødvendigvis ikke.

Symptomer: Feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød.

Smittemåder: Coronavirus spreder sig ved person-til-person smitte. Der er set smitte til sundhedspersoner og smitte mellem familiemedlemmer og andre kontakter.

Smitte sker hovedsageligt ved host og nys i ansigtet på den raske (dråbesmitte) inden for 1 m eller ved kontaktsmitte via sekret på hænderne eller overflader (fx håndtag, knapper mv.). Det er derfor vigtigt at holde hænderne fra ansigtet.

Seneste indlæg i vores blog

video-sceendump-03032020.jpg
KBH + FRB - 3. mar. 2020
HjemmeHjælpen A/S er forsat i rivende udvikling og vi søger derfor flere nye kolleger. For at introducerer dig til vores hverdag har vi lavet en video som både viser og forklare det at være ansat i HjemmeHjælpen A/S.
Læs mere
IMG_5487.jpg
KBH + FRB - 7. feb. 2020
Søndag d. 2. februar 2020 var mere end 200 borgere samlet til Bankoarrangement i Heimdalsgade 35. HjemmeHjælpen A/S deltog ved det altid hyggelige arrangement, hvor der blev delt slik, opvaskebørster, indkøbsnet m.m. ud.
Læs mere
aaret-der-gik-2019.jpg
KBH + FRB - 3. feb. 2020
At arbejde med ældre, handicappede, misbrugere, psykisk syge og ulykkesofre er meget mere end et arbejde. Det er en livsstil. Hver dag møder vores medarbejdere op hos borgere, som har brug for hjælp til dagligdagen i form af personlig hjælp og pleje, medicinhåndtering, rengøring og praktiske gøremål.
Læs mere