KBH + FRB / 7. aug. 2021

HjemmeHjælpen A/S igen certificeret som Elite-leverandør til det offentlige

HjemmeHjælpen A/S er igen blevet certificeret som Elite-leverandør til den offentlige sektor i Danmark i en periode, som har været kraftigt påvirket af Covid-19 pandemien.

At være Elite-leverandør betyder, at virksomheden var blandt den ene procent af virksomheder i Danmark, som løste de største opgaver for det offentlige, målt på omsætning, i 2020.

HjemmeHjælpen A/S er endda rykket endnu højere op på listen end tidligere og er nu placeret som nr. 179 ud af ca. 3.000 virksomheder.

Det er Mercell, som tildeler certifikatet og i det står der: HjemmeHjælpen A/S var blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2020… de har placeret sig i den absolutte elite af leverandører; en præstation, der påkalder sig al ære og respekt.”

Direktør for HjemmeHjælpen A/S, Camilla Wildbork, udtaler: "Vi er meget stolte over endnu en gang at blive udnævnt til Elite-leverandør og at vi endda er kommet endnu længere op af listen over virksomheder på tværs af alle brancher, er endnu flottere. At blive blandt den øverste procent er i sig selv en bedrift, men at blive blandt de øverste af de øverste er en stor præstation.”

Camilla Wildbork fortsætter: ”Bag de fine resultater ligger et hårdt og energisk arbejde i hele vores organisation for at placere HjemmeHjælpen A/S solidt i markedet for privat hjemmehjælp, hvor vi gennem flere år har været de største. Samtidig har vi et fantastisk samarbejde med de kommuner, hvor vi er repræsenteret og vigtigst af alt: Vi har en tæt relation til vores mange borgere, som værdsætter vores målrettede indsats for at kunne tilbyde de samme hjælpere til fast, aftalt tid."

Din Hverdag - HjemmeHjælpen A/S nyhedsbrev

Seneste indlæg i vores blog

jeg-glaeder-mig.jpg
KBH + FRB - 12. maj 2022
I hele sommerhalvåret bor Erling i sin dejlige kolonihave på Amager og om vinteren bor han i sin lejlighed i Sundparken. Han har opfostret sin 3 dejlige drenge alene...
Læs mere
medarbejder-soeges-til-weekend-flyverkorps-2.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Hver lørdag og søndag sidder 7 ”weekend flyvere” klar til at dække akut opstået fravær hos vores personale. Hvad indebærer det at være en del af Weekend Flyverkorpset hos HjemmeHjælpen A/S...
Læs mere
telefonen-virker-igen.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Vores telefonoperatør har nu repareret fejlen og omstillingsbordet hos HjemmeHjælpen A/S fungerer igen.Vi beklager meget det besvær, som fejlen har medført...
Læs mere