Foretrækker du privat hjemmehjælp fremfor kommunal?

(København og Frederiksberg)

Vidste du, at når du er visiteret til hjemmehjælp, bestemmer du selv, om du vil have hjælpen fra din kommune eller et privat firma? Som ældre kan du have behov for mange former for hjælp. Og du kan få hjælp til præcis de samme opgaver hos en privat leverandør, som du kan få hos kommunen.

Du kan enten være visiteret til praktisk hjælp i hjemmet, personlig pleje eller begge dele. Især hvis du både har brug for praktisk og personlig hjælp, kan der være mange fordele ved at vælge én leverandør, som eksempelvis HjemmeHjælpen A/S, da vi kan lære dig godt at kende og tilbyde dig en meget fleksibel løsning, når vi løser flere opgaver for dig.

Mange ældre har blandt andet brug for hjælp til

  • Personlig pleje
  • Rengøring
  • Indkøb

Det kan også være, at du har brug for hjælp til at ordne din post, at blive vendt om natten eller få skiftet en forbinding.

Uanset hvad du har brug for hjælp til, er vi selvfølgelig meget opmærksomme på, at du i videst mulige omfang skal bevare dine færdigheder i længst tid fremover. Derfor bruger vi eksempelvis gerne længere tid på at hjælpe dig op om morgenen, for at du selv kan hjælpe mest muligt.

Efter et langt liv sætter ingen pris på at blive afhængig af andre. Derfor er vi meget bevidste om, at vi hjælper mennesker, der tidligere har haft friheden ved at kunne alting selv. Og den frihed vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at bevare i størst mulige omfang.

Mange fordele med privat hjemmehjælp

Der er mange forskellige grunde til, at ældre vælger privat hjemmepleje. HjemmeHjælpen A/S er landets største, og vi hjælper omkring 400 borgere i København og Frederiksberg. Vi bliver oftest valgt, fordi

  • Vi tilbyder mere fleksibel hjemmehjælp end kommunen.
  • Vores borgere får en fast hjælper.
  • Vi tilrettelægger turene, så vi kan være hos borgerne, når det passer jer bedst.

Eksempelvis kan vi aftale, hvornår det vil passe dig, at vi hjælper dig op om morgenen, eller hvornår du gerne vil have gjort rent. Vi holder aftalerne ret præcist og kommer maksimalt en halv time før eller en halv time efter, vi har aftalt det. Den præcision er der ikke mange hjælpere, der kan prale af i andre firmaer.

Hjemmepleje handler om mennesker og kemi mellem mennesker. Og vi ved godt, at det er meget vigtigt for dig at du føler dig tryg ved den hjælper, der kommer i dit hjem. Derfor er vi meget grundige med at matche den rette hjemmehjælper med den rette borger. Og vi følger op på, at du er glad for din hjemmehjælper. Har vi valgt en hjælper, du ikke går i spænd med, finder vi en ny til dig.

Når vi ansætter nye medarbejdere, laver vi en personlighedstest, så vi dels ansætter de rette og dels har de bedste forudsætninger for matche dig med den hjælper, du passer bedst sammen med.

Sådan får du en aftale med os

Der er tre muligheder:

  1. Hvis du ikke er visiteret til hjemmehjælp, skal du visiteres først. Her kontakter du din kommune, så du kan få besøg af en visitator. Visitatoren vurderer, hvor meget hjælp, du har brug for og til hvilke opgaver. Herefter fortæller du visitator, at du gerne vil have hjælpen af os. Vi bliver kontaktet af din visitator og kontakter dig for at aftale et besøg, hvor vi lærer dig bedre at kende og finder ud af, hvornår og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.
  2. Hvis du allerede er visiteret til hjemmehjælp i dag, skal du fortælle din visitator, at du gerne vil skifte til os. Herefter tager vedkommende kontakt til os, og vi kontakter dig og aftaler et besøg.
  3. Desuden kan du frit tilkøbe ekstra ydelser, som f.eks. praktisk hjælp og personlig pleje. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os 70 20 13 25. Du er også velkommen til at sende en mail.

Skriv ti HjemmeHjælpen

Hvorfor er vi et stærkt valg?

Du får tilknyttet faste hjemmehjælpere med høj faglig kompetence.

Du kan kontakte os døgnet rundt. Også via nødopkald. 

Vi møder op på fastlagte tidspunkter.

Hos os kan du tilkøbe ekstra ydelser som f.eks. ekstra rengøring eller havearbejde.

Du kan benytte ordningen om fleksibel hjemmehjælp, hvor du skifter nogle af dine tildelte ydelser ud med andre. Afhængigt af dine behov.

Fast kontaktperson.

Vi tilbyder inspirerende og sociale oplevelser uden for hjemmet.

Husk, at du helt gratis kan vælge at lade os udføre de ydelser, du er visiteret til.

Tina-Fuglsang.jpg

Ring til Tina eller Rikke
og hør mere på
70 20 13 25

Rikke.jpg