Et godt arbejdsmiljø

”Hjemmehjælpen A/S er en fantastisk arbejdsplads, som bliver rost af FOA”
 Sanne, tillidsrepræsentant hos HjemmeHjælpen A/S

Et godt arbejdsmiljø begynder med respekten for den enkelte. Og for os betyder det blandt andet, at vi dagligt støtter, vejleder og bakker op om hinanden. Et positivt og udviklende miljø er alfa og omega for en arbejdsplads, hvor det handler om at have overskud og drage omsorg for andre mennesker.

Vores ledelse har et særligt ansvar for at sikre, at den enkelte medarbejder trives og har opgaver, der matcher medarbejderens kompetencer. Ledelsen har også ansvar for at medarbejderne løbende udvikles gennem efteruddannelse.

HjemmeHjælpen har velfungerende fleksjobordninger. Vi sørger for den nødvendige efter- og videreuddannelse af vores ufaglærte medarbejdere, så de kan yde en hjemmehjælp af samme høje kvalitet som vores uddannede medarbejdere kan.

Vi overholder gældende overenskomster, men vi sætter gerne barren endnu højere, og det forventer vi også, at vores leverandører og samarbejdspartnere gør.

Et godt arbejdsmiljø er også et spørgsmål om rummelighed og mangfoldighed. Og en arbejdsplads skal afspejle det samfund, vi lever i. Derfor har vores medarbejdere forskellige etniske og kulturelle baggrunde.

Lyst til at arbejde her?

Har du lyst til at arbejde hos HjemmeHjælpen A/S? Så kontakt os på telefon eller mail – og fortæl os, hvorfor du søger. Og hvorfor du mener, at du vil være egnet til jobbet.

Hos HjemmeHjælpen A/S ansætter vi nemlig udelukkende engagerede og dygtige medarbejdere ”med hjertet på rette sted”. For det er selve forudsætningen for, at vi kan tilbyde den bedste hjælp og service.

Vores medarbejderes baggrunde varierer fra bl.a. sygeplejersker til sosu-assistenter, sosu-hjælpere, pædagoger og rengøringsassistenter. En del af vores medarbejdere har desuden speciale i enten demens, misbrug, psykisk syge eller handicappede.

For os er det dog ikke kun et spørgsmål om uddannelse, men i lige så høj grad et spørgsmål om erfaring, omsorgsfuldhed og personlighed.

Arbejdspladsvurdering (APV)

Der bliver udformet en arbejdspladsvurdering hos alle borgere. Dette er med til at sikre arbejdsforholdene for vores medarbejdere.

Men vi lægger ikke kun vægt på det fysiske arbejdsmiljø. Derfor udarbejdes der også én gang årligt en psykisk arbejdsmiljøundersøgelse baseret på et spørgeskema fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.


Vi har modtaget en grøn smiley fra Arbejdstilsynet
i både København og Frederiksberg Kommune.