KBH + FRB / 2. mar. 2022

Philip gør mig glad I låget

Vi er på besøg hos Ann. De sidste 4 år har Philip fra HjemmeHjælpen A/S været Anns faste hjælper.

Da Ann begyndte at få hjælp i hjemmet, valgte hun den kommunale hjemmepleje, men der kom alt for mange forskellige hjælpere og derfor skiftede hun til Hjemmehjælpen A/S.

Ann bruger kørestol, da hun har fået amputeret sit højre ben pga. flere blodpropper.

Det forhindrer hende dog ikke i at have et helt utroligt humør og overskud, trods sit handicap.

Hun rejser flere gange om året ud i verden og har desuden overskud til at hjælpe sine meget gode naboer, som også er blevet hendes bedste venner.

Ann og Philip har et meget tæt samarbejde og hun fortæller: ”Jeg kan slet ikke undvære Philip! Han gør mig glad i låget, for han kommer med så dejligt humør og får tingene gjort.”

Ann fortsætter: ”Jeg har mit faste team af hjælpere både i dag- og aftenvagt, så jeg kender dem alle sammen - og det giver mig tryghed.”

Ann holder meget af at pynte sit hjem, men kan ikke klare alt med ét ben, så der kommer Philip til hjælp. Hun slutter med ordene: ”Vi har lige sat selvklæbende film op på mine skabe i soveværelset, og der brugte jeg mit klippekort.”

 

Philip gør mig glad I låget

Seneste indlæg i vores blog

jeg-glaeder-mig.jpg
KBH + FRB - 12. maj 2022
I hele sommerhalvåret bor Erling i sin dejlige kolonihave på Amager og om vinteren bor han i sin lejlighed i Sundparken. Han har opfostret sin 3 dejlige drenge alene...
Læs mere
medarbejder-soeges-til-weekend-flyverkorps-2.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Hver lørdag og søndag sidder 7 ”weekend flyvere” klar til at dække akut opstået fravær hos vores personale. Hvad indebærer det at være en del af Weekend Flyverkorpset hos HjemmeHjælpen A/S...
Læs mere
telefonen-virker-igen.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Vores telefonoperatør har nu repareret fejlen og omstillingsbordet hos HjemmeHjælpen A/S fungerer igen.Vi beklager meget det besvær, som fejlen har medført...
Læs mere