KBH + FRB / 24. mar. 2022

Hjemmehjælpen A/S orienterer om fritvalgsordningen hos ældresagen i Brønshøj/Husum

Fritvalgsordningen sikrer alle borgere adgang til privat hjemmehjælp på lige fod med den kommunale ordning. Det betyder, at det er gratis for borgeren at modtage den hjælp, som han eller hun er visiteret til af kommunen, hos en privat leverandør som HjemmeHjælpen A/S.

Selvom Fritvalgsordningen snart fylder 20 år, er der stadig mange (30-40% af landets hjemmehjælpsmodtagere), som ikke kender til ordningen og dermed de rettigheder, som følger med – og det er både et demokratisk og et praktisk problem.

Som branchedirektør i DI, Jakob Scharff siger: ”Det gør det selvsagt svært at træffe et valg, som man ikke kender til. Det er synd, for tal viser, at de ældre ønsker det frie valg.”

Da de private hjemmehælpsleverandører endda klarer sig bedre end de kommunale på en række punkter, er der rigtig god grund til at borgerne kender til ordningen.

HjemmeHjælpen A/S gør en stor indsats for at informere om Fritvalgsordningen i ældreklubber, foreninger og andre sammenhænge, hvor de borgere, som Fritvalgsordningen drejer sig om, er til stede.

Den 15. marts 2022 var HjemmeHjælpen A/S på besøg i Kulturstationen i Vanløse-Brønshøj, hvor ca. 35 medlemmer af ÆldreSagen var mødt op for at blive orienteret om Fritvalgsordningen.

Begejstringen var stor, da vores medarbejder Tine kunne fortælle om ordningens rettigheder og muligheder. Tilhørerne gav udtryk for, at de ikke vidste meget om det frie valg og at de følte sig langt bedre klædt på efter præsentationen.

I kan også booke HjemmeHjælpen A/S til at komme ud og orientere om Fritvalgsordningen. Det kan ske ved henvendelse på telefon 70 20 13 25 eller mail info@hjemmehjaelpen.dk.

Fotos: Vores medarbejder Tine orienterer om Fritvalgsordningen og besvarer spørgsmål fra publikum.

 

Hjemmehjælpen A/S orienterer om fritvalgsordningen hos ældresagen i Brønshøj/Husum

Seneste indlæg i vores blog

jeg-glaeder-mig.jpg
KBH + FRB - 12. maj 2022
I hele sommerhalvåret bor Erling i sin dejlige kolonihave på Amager og om vinteren bor han i sin lejlighed i Sundparken. Han har opfostret sin 3 dejlige drenge alene...
Læs mere
medarbejder-soeges-til-weekend-flyverkorps-2.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Hver lørdag og søndag sidder 7 ”weekend flyvere” klar til at dække akut opstået fravær hos vores personale. Hvad indebærer det at være en del af Weekend Flyverkorpset hos HjemmeHjælpen A/S...
Læs mere
telefonen-virker-igen.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Vores telefonoperatør har nu repareret fejlen og omstillingsbordet hos HjemmeHjælpen A/S fungerer igen.Vi beklager meget det besvær, som fejlen har medført...
Læs mere