KBH + FRB / 22. feb. 2022

Kemien er bare super god imellem os

Daniella er lige begyndt som fast hjælper fra HjemmeHjælpen A/S hos Jan, der bor på Amager.

Selvom det kun er 1 måned siden, at Daniella begyndte at komme fast hos Jan (hun havde tidligere været afløser) er det tydeligt, at de har det rigtig godt med hinanden. Jan siger: ”Vi klingede med det samme, vi taler frit og griner sammen. Hun er dejlig lattermild og har en åben personlighed.”

Daniella tilføjer: ”Jeg spurgte min gruppeleder i HjemmeHjælpen A/S, om jeg måtte komme fast hos Jan. Heldigvis fik jeg lov til det. Kemien er bare super god imellem os.”

Jan er lige flyttet ind i sin ældrebolig efter et par blodpropper og en hjerneblødning som gør, at han har svært ved at gå og komme rundt, både i lejligheden og udenfor. Heldigvis har Jan en el-kørestol, som han flittigt benytter.

At det handler om tryghed i hverdagen understreger Jan til slut: ”Daniella har netop søgt kommunen om en elevationseng og nødkaldsalarm, så kan jeg føle mig mere tryg i hverdagen.”

På billedet ses Daniella og Jan, som hjælpes ad med at varetage mindre opgaver i det daglige under hensyn til hans fysiske begrænsninger.
 

Kemien er bare super god imellem os

Seneste indlæg i vores blog

jeg-glaeder-mig.jpg
KBH + FRB - 12. maj 2022
I hele sommerhalvåret bor Erling i sin dejlige kolonihave på Amager og om vinteren bor han i sin lejlighed i Sundparken. Han har opfostret sin 3 dejlige drenge alene...
Læs mere
medarbejder-soeges-til-weekend-flyverkorps-2.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Hver lørdag og søndag sidder 7 ”weekend flyvere” klar til at dække akut opstået fravær hos vores personale. Hvad indebærer det at være en del af Weekend Flyverkorpset hos HjemmeHjælpen A/S...
Læs mere
telefonen-virker-igen.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Vores telefonoperatør har nu repareret fejlen og omstillingsbordet hos HjemmeHjælpen A/S fungerer igen.Vi beklager meget det besvær, som fejlen har medført...
Læs mere