KBH + FRB / 6. dec. 2019

Julen er hjerternes fest

Hos HjemmeHjælpen A/S har hjertet en ganske særlig betydning. Det er en del af vores logo fordi det viser, at vi altid har hjertet med, når vi går på arbejde.

I denne tid kan man se hjerter mange steder og det er fordi julen er hjerternes fest. En tid hvor vi kan vise ekstra stor omsorg for vores kære og dem vi møder på vores vej, men også være særligt opmærksom på dem, der måske sidder med et ensomt hjerte i juledagene.

Selvom julestemningen også har ramt HjemmeHjælpen A/S og der er blevet pyntet op på vores kontorer, kan vi naturligvis ikke holde juleferie. Vi har ansvaret for ca. 2.500 borgere, hvoraf en stor del skal have praktisk og personlig hjælp - også i juledagene. Men det er ikke usandsynligt, at vores medarbejdere fløjter en lille julemelodi, når de er på besøg.

Rigtig glædelig jul til alle borgere og medarbejdere i HjemmeHjælpen A/S. 

Julen er hjerternes fest

Seneste indlæg i vores blog

godt-nytår-2020.jpg
KBH + FRB - 2. jan. 2020
Hermed ønskes alle borgere og medarbejdere i HjemmeHjælpen A/S et rigtig godt nytår. Et nytår er altid anledning til at gøre status over det forgangne år og for HjemmeHjælpen A/S har 2019 både været fantastisk og hektisk.
Læs mere
Sanne-Tillid.jpg
KBH + FRB - 11. dec. 2019
HjemmeHjælpen A/S har ved de seneste to overenskomstforhandlinger haft en af vores tillidsrepræsentanter med til selve forhandlingerne. Når overenskomsten skal forhandles i 2020 er HjemmeHjælpen A/S repræsenteret ved vores tillidsrepræsentant Sanne Yesilmen, som sidder med ved selve forhandlingerne.
Læs mere
hjerte-i-hånd,-tætter-på.jpg
KBH + FRB - 20. nov. 2019
HjemmeHjælpen A/S er igen i år at finde i det årlige juleoptog på Amager, som er Danmarks længste. Der kommer nisser, brandbiler, Disneyfigurer, pigegarde og selvfølgelig mindst én julemand, så det bliver en stor folkefest for børn såvel som voksne.
Læs mere