KBH + FRB / 6. dec. 2019

Julen er hjerternes fest

Hos HjemmeHjælpen A/S har hjertet en ganske særlig betydning. Det er en del af vores logo fordi det viser, at vi altid har hjertet med, når vi går på arbejde.

I denne tid kan man se hjerter mange steder og det er fordi julen er hjerternes fest. En tid hvor vi kan vise ekstra stor omsorg for vores kære og dem vi møder på vores vej, men også være særligt opmærksom på dem, der måske sidder med et ensomt hjerte i juledagene.

Selvom julestemningen også har ramt HjemmeHjælpen A/S og der er blevet pyntet op på vores kontorer, kan vi naturligvis ikke holde juleferie. Vi har ansvaret for ca. 2.500 borgere, hvoraf en stor del skal have praktisk og personlig hjælp - også i juledagene. Men det er ikke usandsynligt, at vores medarbejdere fløjter en lille julemelodi, når de er på besøg.

Rigtig glædelig jul til alle borgere og medarbejdere i HjemmeHjælpen A/S. 

Julen er hjerternes fest

Seneste indlæg i vores blog

københavn-håndbold-partneraftale.jpg
KBH + FRB - 24. sep. 2020
I dag glæder vi os - ikke kun over en vigtig sejr over Aarhus i går - men også særligt over, at der i går kom styr på de sidste detaljer i vores nye store partneraftale med HjemmeHjælpen A/S...
Læs mere
camilla-per.jpg
KBH + FRB - 11. apr. 2020
Coronavirus/Covid-19 har ændret markant på hverdagen i vores samfund, men den har også understreget betydningen af at holde livsvigtige funktioner i gang, bl.a. i sundhedssektoren. Dette omfatter også det vigtige arbejde, som udføres af HjemmeHjælpen A/S.
Læs mere
virus-beskyttelse.jpg
KBH + FRB - 16. mar. 2020
HjemmeHjælpen A/S har samlet informationer, så du kan få indblik i, hvad du skal gøre, hvis du er blevet smittet eller, hvis du vil vide mere om, hvordan du skal forholde dig når du modtager hjemmehjælp.
Læs mere