KBH + FRB / 6. dec. 2019

Julen er hjerternes fest

Hos HjemmeHjælpen A/S har hjertet en ganske særlig betydning. Det er en del af vores logo fordi det viser, at vi altid har hjertet med, når vi går på arbejde.

I denne tid kan man se hjerter mange steder og det er fordi julen er hjerternes fest. En tid hvor vi kan vise ekstra stor omsorg for vores kære og dem vi møder på vores vej, men også være særligt opmærksom på dem, der måske sidder med et ensomt hjerte i juledagene.

Selvom julestemningen også har ramt HjemmeHjælpen A/S og der er blevet pyntet op på vores kontorer, kan vi naturligvis ikke holde juleferie. Vi har ansvaret for ca. 2.500 borgere, hvoraf en stor del skal have praktisk og personlig hjælp - også i juledagene. Men det er ikke usandsynligt, at vores medarbejdere fløjter en lille julemelodi, når de er på besøg.

Rigtig glædelig jul til alle borgere og medarbejdere i HjemmeHjælpen A/S. 

Julen er hjerternes fest

Seneste indlæg i vores blog

IMG_5487.jpg
KBH + FRB - 7. feb. 2020
Søndag d. 2. februar 2020 var mere end 200 borgere samlet til Bankoarrangement i Heimdalsgade 35. HjemmeHjælpen A/S deltog ved det altid hyggelige arrangement, hvor der blev delt slik, opvaskebørster, indkøbsnet m.m. ud.
Læs mere
aaret-der-gik-2019.jpg
KBH + FRB - 3. feb. 2020
At arbejde med ældre, handicappede, misbrugere, psykisk syge og ulykkesofre er meget mere end et arbejde. Det er en livsstil. Hver dag møder vores medarbejdere op hos borgere, som har brug for hjælp til dagligdagen i form af personlig hjælp og pleje, medicinhåndtering, rengøring og praktiske gøremål.
Læs mere
kvaliteten-er-i-top-thumbnail.jpg
KBH + FRB - 24. jan. 2020
HjemmeHjælpen A/S har modtaget tilsynsrapport for 2019 fra Frederiksberg Kommune og resultatet er en pointscore på 5 ud af 5 mulige. Scoren er opnået på basis af 11 specifikke fokusområder.
Læs mere