KBH + FRB / 13. apr. 2022

HjemmeHjælpen A/S er som en familie

Maria har arbejdet I HjemmeHjælpen A/S i 6 år. Hun er uddannet social- og sundhedsassistent og har således arbejdet hos os i al den tid hun har været uddannet.

Ud over sit arbejde som udekørende hjælper, er Maria også vejleder for social- og sundhedsassistentelever. Desuden underviser Maria sine kolleger i brugen af det elektroniske Cura-system ca. 1 gang om ugen. Undervisningen er både rettet mod nye medarbejdere samt som opfølgning i den løbende uddannelse af erfarne medarbejdere.

Maria fortæller: ”Jeg er meget glad for at arbejde i HjemmeHjælpen A/S. Jeg er specielt glad for min gruppeleder Malene og selvfølgelig også mine kollegaer. Malene er altid fleksibel og prøver at tilrettelægge min arbejdsdag efter mine ønsker. Malene er rigtig god til at give os medbestemmelse.”

Hun fortsætter: ”Malene formidler tingene på en behagelig og respektfuld måde. Hun er altid glad og i dejligt humør og roser, når man har gjort det godt.”

Maria slutter med ordene: ”Jeg er som sagt meget glad for at arbejde i HjemmeHjælpen A/S. Vi kender hinanden og hilser på hinanden og er imødekommende overfor hinanden. Det er hyggeligt og som en familie. Samtidig gør firmaet meget socialt, bl.a. med dejlige fester og cirkusoplevelser for borgere og medarbejdere.” 

HjemmeHjælpen A/S er som en familie

Seneste indlæg i vores blog

jeg-glaeder-mig.jpg
KBH + FRB - 12. maj 2022
I hele sommerhalvåret bor Erling i sin dejlige kolonihave på Amager og om vinteren bor han i sin lejlighed i Sundparken. Han har opfostret sin 3 dejlige drenge alene...
Læs mere
medarbejder-soeges-til-weekend-flyverkorps-2.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Hver lørdag og søndag sidder 7 ”weekend flyvere” klar til at dække akut opstået fravær hos vores personale. Hvad indebærer det at være en del af Weekend Flyverkorpset hos HjemmeHjælpen A/S...
Læs mere
telefonen-virker-igen.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Vores telefonoperatør har nu repareret fejlen og omstillingsbordet hos HjemmeHjælpen A/S fungerer igen.Vi beklager meget det besvær, som fejlen har medført...
Læs mere