KBH + FRB / 7. feb. 2020

HjemmeHjælpen A/S til ”Byens Bedste Banko”

Søndag d. 2. februar 2020 var mere end 200 borgere samlet til Bankoarrangement i Heimdalsgade 35.

HjemmeHjælpen A/S deltog ved det altid hyggelige arrangement, hvor der blev delt slik, opvaskebørster, indkøbsnet m.m. ud.

HjemmeHjælpen A/S´s direktør Camilla Wildbork afholdte kort et oplæg om fritvalgsordningen og om de muligheder og forskelle der er ved at vælge en privat leverandør til, gratis, at udføre den hjemmehjælp som man er visiteret til.

Flere af HjemmeHjælpen A/S´s personaler var også med. Alle repræsenterede HjemmeHjælpen A/S på bedste vis og svarede på spørgsmål fra de mange interesserede.

”Vi havde en rigtig hyggelig formiddag/eftermiddag sammen med borgerne. HjemmeHjælpen A/S havde også købt bankoplader til os, så vi spillede sammen med alle de andre. Ved det bord jeg sad ved, der fik vi os en snak om det, at modtage hjemmehjælp, og om de forskellige muligheder der er ved frit valg. Jeg synes det var enormt godt - og jeg, samt et par af mine aftenvagter, har allerede aftalte den næste dato hvor vi skal til Banko igen” fortæller Isabelle smilende (Aftengruppeleder fra Hjemmehjælpen A/S).

Seneste indlæg i vores blog

virus-beskyttelse.jpg
KBH + FRB - 16. mar. 2020
HjemmeHjælpen A/S har samlet informationer, så du kan få indblik i, hvad du skal gøre, hvis du er blevet smittet eller, hvis du vil vide mere om, hvordan du skal forholde dig når du modtager hjemmehjælp.
Læs mere
video-sceendump-03032020.jpg
KBH + FRB - 3. mar. 2020
HjemmeHjælpen A/S er forsat i rivende udvikling og vi søger derfor flere nye kolleger. For at introducerer dig til vores hverdag har vi lavet en video som både viser og forklare det at være ansat i HjemmeHjælpen A/S.
Læs mere
aaret-der-gik-2019.jpg
KBH + FRB - 3. feb. 2020
At arbejde med ældre, handicappede, misbrugere, psykisk syge og ulykkesofre er meget mere end et arbejde. Det er en livsstil. Hver dag møder vores medarbejdere op hos borgere, som har brug for hjælp til dagligdagen i form af personlig hjælp og pleje, medicinhåndtering, rengøring og praktiske gøremål.
Læs mere