KBH + FRB / 26. apr. 2022

Henriette har en særlig plads i mit hjerte

Henriette er aftenvagt hos HjemmeHjælpen A/S og har været fast hjælper hos vores borger Jette i det seneste års tid.

Jette er oprindelig fra Amager/Dragør, men har boet på Sydsjælland i mange år. Jette kom tilbage til Amager efter hun fik en hjerneblødning, som desværre medførte et nedsat funktionsniveau. Det var hendes datter, der søgte om en ældrebolig og det er hun meget taknemmelig for. Noget andet, som Jette er taknemmelig for, er den hjælp, som hun modtager fra HjemmeHjælpen A/S.

Jette fortæller: ”Jeg har flere besøg hver dag af HjemmeHjælpen A/S og jeg har aldrig været utilfreds med en eneste af de søde hjælpere der kommer hos mig.”

Hun fortsætter: ”Men Henriette har en særlig plads i mit hjerte. Jeg glæder mig til hver anden uge, når hun kommer i aftenvagten. Hun er min engel. Henriette kommer med så godt humør og er meget dygtig.”

Til sidst fortæller Jette om en særlig oplevelse: ”Nytårsaften kom Henriette og skålede med mig i alkoholfri champagne. Hun ved at nytårsaften er en særlig aften for mig, så det var noget jeg aldrig glemmer hende for.”

 

Henriette har en særlig plads i mit hjerte

Seneste indlæg i vores blog

jeg-glaeder-mig.jpg
KBH + FRB - 12. maj 2022
I hele sommerhalvåret bor Erling i sin dejlige kolonihave på Amager og om vinteren bor han i sin lejlighed i Sundparken. Han har opfostret sin 3 dejlige drenge alene...
Læs mere
medarbejder-soeges-til-weekend-flyverkorps-2.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Hver lørdag og søndag sidder 7 ”weekend flyvere” klar til at dække akut opstået fravær hos vores personale. Hvad indebærer det at være en del af Weekend Flyverkorpset hos HjemmeHjælpen A/S...
Læs mere
telefonen-virker-igen.jpg
KBH + FRB - 27. apr. 2022
Vores telefonoperatør har nu repareret fejlen og omstillingsbordet hos HjemmeHjælpen A/S fungerer igen.Vi beklager meget det besvær, som fejlen har medført...
Læs mere