KBH + FRB / 3. feb. 2020

Året der gik i HjemmeHjælpen A/S

At arbejde med ældre, handicappede, misbrugere, psykisk syge og ulykkesofre er meget mere end et arbejde. Det er en livsstil.

Hver dag møder vores medarbejdere op hos borgere, som har brug for hjælp til dagligdagen i form af personlig hjælp og pleje, medicinhåndtering, rengøring og praktiske gøremål.

Vores borgere giver udtryk for at de kan mærke, at vi har hjertet med på arbejde, bl.a. ved de brugerundersøgelser, som gennemføres af kommunerne (se side 10 og 13 i "Året der gik 2019").

I 2019 blev HjemmeHjælpen A/S udnævnt til ”Eliteleverandør til det Offentlige” og er dermed helt i toppen blandt blot 1% af de private virksomheder i Danmark, som leverer flest ydelser til den offentlige sektor.

Vigtigst er det dog, at vores borgere får deres egne faste hjælpere til fast aftalt tid.

Når vi ser tilbage på 2019 kan vi konstatere, at vores målrettede indsats på f.eks. uddannelsesområdet samt nedbringelse af sygefravær har været med til at sikre dette og det vil have vores absolutte fokus – også i 2020.

God fornøjelse med ”Året der gik 2019”, som du kan læse her eller ved at klikke på billedet herunder.

Året der gik 2019

Seneste indlæg i vores blog

IMG_5487.jpg
KBH + FRB - 7. feb. 2020
Søndag d. 2. februar 2020 var mere end 200 borgere samlet til Bankoarrangement i Heimdalsgade 35. HjemmeHjælpen A/S deltog ved det altid hyggelige arrangement, hvor der blev delt slik, opvaskebørster, indkøbsnet m.m. ud.
Læs mere
kvaliteten-er-i-top-thumbnail.jpg
KBH + FRB - 24. jan. 2020
HjemmeHjælpen A/S har modtaget tilsynsrapport for 2019 fra Frederiksberg Kommune og resultatet er en pointscore på 5 ud af 5 mulige. Scoren er opnået på basis af 11 specifikke fokusområder.
Læs mere
godt-nytår-2020.jpg
KBH + FRB - 2. jan. 2020
Hermed ønskes alle borgere og medarbejdere i HjemmeHjælpen A/S et rigtig godt nytår. Et nytår er altid anledning til at gøre status over det forgangne år og for HjemmeHjælpen A/S har 2019 både været fantastisk og hektisk.
Læs mere