KBH + FRB / 3. feb. 2020

Året der gik i HjemmeHjælpen A/S

At arbejde med ældre, handicappede, misbrugere, psykisk syge og ulykkesofre er meget mere end et arbejde. Det er en livsstil.

Hver dag møder vores medarbejdere op hos borgere, som har brug for hjælp til dagligdagen i form af personlig hjælp og pleje, medicinhåndtering, rengøring og praktiske gøremål.

Vores borgere giver udtryk for at de kan mærke, at vi har hjertet med på arbejde, bl.a. ved de brugerundersøgelser, som gennemføres af kommunerne (se side 10 og 13 i "Året der gik 2019").

I 2019 blev HjemmeHjælpen A/S udnævnt til ”Eliteleverandør til det Offentlige” og er dermed helt i toppen blandt blot 1% af de private virksomheder i Danmark, som leverer flest ydelser til den offentlige sektor.

Vigtigst er det dog, at vores borgere får deres egne faste hjælpere til fast aftalt tid.

Når vi ser tilbage på 2019 kan vi konstatere, at vores målrettede indsats på f.eks. uddannelsesområdet samt nedbringelse af sygefravær har været med til at sikre dette og det vil have vores absolutte fokus – også i 2020.

God fornøjelse med ”Året der gik 2019”, som du kan læse her eller ved at klikke på billedet herunder.

Året der gik 2019

Seneste indlæg i vores blog

camilla-per.jpg
KBH + FRB - 11. apr. 2020
Coronavirus/Covid-19 har ændret markant på hverdagen i vores samfund, men den har også understreget betydningen af at holde livsvigtige funktioner i gang, bl.a. i sundhedssektoren. Dette omfatter også det vigtige arbejde, som udføres af HjemmeHjælpen A/S.
Læs mere
virus-beskyttelse.jpg
KBH + FRB - 16. mar. 2020
HjemmeHjælpen A/S har samlet informationer, så du kan få indblik i, hvad du skal gøre, hvis du er blevet smittet eller, hvis du vil vide mere om, hvordan du skal forholde dig når du modtager hjemmehjælp.
Læs mere
video-sceendump-03032020.jpg
KBH + FRB - 3. mar. 2020
HjemmeHjælpen A/S er forsat i rivende udvikling og vi søger derfor flere nye kolleger. For at introducerer dig til vores hverdag har vi lavet en video som både viser og forklare det at være ansat i HjemmeHjælpen A/S.
Læs mere